• ☑ Gratis verzending
Quality & Luxury
 (0)

Wolf Luxury & Quality - Della Ciana

De eenvoud van natuurlijke schoonheid

De zeer gepassioneerde Carlo Della Ciana richtte in 1978 het bedrijf op. Carlo Della Ciana richt zich in zijn creaties naar de oorspronkelijke waarden van zijn geboorteland Umbrië. Deze waarden zijn loyaliteit, hard werken en de eenvoud van natuurlijke schoonheid. Tijdloze klassiekers uit Della Ciana vertegenwoordigen het gevoel voor stijl van de ontwerper en zijn passie voor de kunst van het breien.

Kasjmier voor elke dag: dat is luxe.

Della Ciana is het merk voor de man die het luxe gevoel van fijn breiwerk met een zachte nabehandeling weet te appreciëren. Stijlvol breiwerk gemaakt met de natuurlijkste materialen op de markt. Kasjmier is de rode draad van alle collecties in hun hele geschiedenis. ’Luxury for all days’ is niet voor niets hun slogan. Het luxe gevoel van hun producten is voor Della Ciana erg belangrijk. Elk stuk is in Italië gemaakt door de lokale meesters in breiwerk.

Kasjmierwol is nauwelijks te evenaren

Sommige natuurlijke vezels hebben eigenschappen die onmogelijk te evenaren zijn door hoogtechnologische fabrikaten. Eén van die vezels is kasjmierwol, al sedert eeuwen gewonnen door de ondervacht van een bepaalde geitensoort te kammen of te scheren. De kasjmiergeit is afkomstig uit de gure gebieden die stukken van India, Pakistan en China omvatten. Een kwaliteitswol dus, die zijn superieure eigenschappen blijft bewijzen, ook in de creaties van Della Ciana.