• ☑ Gratis verzending
Quality & Luxury

Wolf Luxury & Quality - Gran Sasso Truien en T-shirts

Vier broers met één doel: fantastisch breiwerk

Vanuit de fundamenten van een kleine famiezaak is Maglificio Gran Sasso gegroeid tot een ionisch, internationaal merk dat nog altijd trots achter het motto 'Made in Italy" staat. Doordat het merk en de onderneming voortdurend worden geïnspireerd en vooruitgestuwd door de ondernemersmentaliteit van de vier broers Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano, zou je vergeten dat het bedrijf startte in 1952 in het kleine Italiaanse dorpje Sant'Egidio alla Vibrata, tussen Marche en de Abruzzen.

Moderne productie

Een mijlpaal in de schaalvergroting van Gran Sasso was 2002. Toen werd begonnen met het ontwerp van het nieuwe complex van 36.000 vierkante meter, met gebouwen voor productie, opslag, administratie, showroom en kantine voor de meer dan 400 werknemers. De architecturale kwaliteit van de werkruimten, en vooral hun luchtigheid werden beloond met verschillende architectuurprijzen.

Wereldspeler van formaat

Het nieuwe millennium bleef cruciaal voor de ontwikkeling van het bedrijf. Gran Sasso blijf ferm investeren de laatste decennia. Naast de nieuwe S. Egidio alla Vibrata-fabriek, opende Maglificio Gran Sasso in 2005 de nieuwe Opificio in Roseto degli Abruzzi, in een oude baksteenfabriek. Daar focust Gran Sasso zich in het weven van katoen.

Na 70 jaar, nog altijd met de hand gemaakt

De hoge kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door het handwerk dat alle stadia van de productieketen kenmerkt: elk product is met de hand gemaakt, met kleermakerstechnieken, die het een exclusief en herkenbaar karakter geven. De derde generatie blijft de gebalanceerde mix van traditie en moderniteit van het product dat het merk altijd heeft onderscheiden, handhaven. Ondertussen heeft het bedrijf ook een ververij en een showroom aan de Via Montenapoleone in Milaan, een van de meest trendy plekken in Italië.