• ☑ Gratis verzending
Quality & Luxury
van 15/11 tem 8/12 zijn we enkel open op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Wolf Luxury & Quality - Herno jassen

Herno, Italiaanse couture sinds 1948

Het merk Herno is in 1948 opgericht door Giuseppe Marenzi. Guiseppe wou toen de ultieme regenjas creëren. Die moest goed waterdicht, ultralicht en warm zijn maar tegelijk ook elegant en perfect van snit. En dat lukte hem: Het wereldwijde succes van het merk bewijst dat de oprichter daar meer dan ten volle in slaagde.

Van kleermaker naar jassenfabrikant

Tot op vandaag streven de creaties van het bedrijf dezelfde initiële doelstelling na. Maar vandaag gebeurt dit in een hypermodern naaiatelier met hedendaagse technieken, een supermodern machinepark en de nieuwste technische materialen. Hierdoor is het merk meer dan ooit de referentie in stijlvolle gewatteerde jassen. Onder andere door gebruik te maken van het fijnste ganzendons, bieden de jassen bovendien optimale bescherming tegen de meest onvoorspelbare weersomstandigheden. Met een jas van Herno behoren verrassingen nu éénmaal tot het verleden.

Stevige jassen in 100% Cashmere

Sinds kort heeft Herno zijn gamma uitgebreid met uiterst luxueuze jassen in 100% fijne cashmerewol van de wereldvermaarde garenfabrikant Piacenza. Het extreem zachte en verrassend slijtvaste weefsel leent zich uitstekend voor de productie van een erg chique en warm luxeproduct. Deze exclusieve jassen zijn bovendien ook 100% waterafstotend waardoor hun sobere, stijlvolle look ook in de meest extreme weersomstandigheden geen krimp geeft. Letterlijk én figuurlijk. Herno jassen blijven mooi: onder andere door de gepatenteerde, technische behandeling waarin ze bij Herno inmiddels meesters geworden zijn.

De filosofie van perfectionisten

De CEO van Herno omschrijft het zo: "Precizie, een subtiel anti-conformisme, stijl in dienst van de functionaliteit van het product, en een obsessie voor details en de perfecte pasvorm. Dat is hoe wij zijn. Dat is waarom we starten met de beste ruwe materialen, en onze nieuwe krachten de métier laten aanleren door mensen met twintig jaar ervaring, of rigoureus de kwaliteit van elk onderdeel en elke grondstof testen voor elke collectie.