• ☑ Gratis verzending
Quality & Luxury

Wolf Luxury & Quality - Hiltl Chino broeken

De perfecte pasvorm in broeken. Bijna maatwerk.

Sinds 1955 maakt Fritz Hiltl herenbroeken. En dat is meteen ook het enige kledingstuk wat ze produceren. Het zeer gespecialiseerde Duitse bedrijf maakt vandaag de dag vooral chino’s. De focus op broeken heeft geleid tot een ongekend vakmanschap. Hiltl-klanten kunnen dus gerust zijn: iedere Hiltl-broek verzekert een kwaliteit die op maat gemaakt lijkt.

Mooi en elegant maar vooral ook heel goed gemaakt

Hiltl brengt broeken in hoog kwalitatieve stoffen met de typische leuke details die de broeken een hoger modisch gehalte geven. De metalen ritsen zijn ongevoelig voor droogkuis, en de knoopsgaten worden oogvormig gemaakt om de knoop gemakkelijk te openen en te sluiten. De hoornen knop zet zich op exact de juiste plaats vast waardoor ieder plooitje vermeden wordt.

Het geheim van een perfecte look: buikmaten

De taille-band van de broeken wordt gemaakt volgens de methodes van de oude kleermakers en wordt versterkt met een speciale in-tape die alleen Hiltl toepast ; dit voorkomt dat de buitenrand van de taille-band zou omplooien. En over de taille gesproken: Hiltl-broeken hebben ook buikmaten! Wanneer je kiest voor een elegante smalle, aansluitende of zeer smalle pasvorm, zit de broek nog comfortabeler zonder aan elegantie in te boeten.

Altijd de juiste broek bij Wolf

Hiltl past zijn patronen aan volgens de eigenschappen en krimp-factoren van elke specifieke stof; hierdoor zit hetzelfde model in dezelfde maat altijd exact goed, ongeacht de stof waarin de broek uitgevoerd is. Bij Wolf bieden wij u trots alle pasvormen van smal over aansluitend tot zeer smal. Hiltl is een belangrijk merk in onze collectie broeken, en met de andere merken erbij beschikt Wolf over een heel groot aanbod broeken