• ☑ Gratis verzending
Quality & Luxury

Wolf Luxury & Quality - Santoni schoenen

Traditionele luxe en perfectie

Sedert het ontstaan van het merk in 1975 maakt Santoni zijn visie waar om het cultureel erfgoed van vakmanschap en de Italiaanse finesse verder uit te diepen tot het ultieme. Andrea Santoni, de oorspronkelijke bezieler van wat je bijna een schoen-laboratorium zou kunnen noemen, heeft ondertussen de fakkel overgedragen aan zijn zoon Giuseppe. Santoni-klanten houden van de gesofistikeerdheid, en kiezen alleen het beste voor zichzelf en vinden zich uitstekend in de moderne attitude gekoppeld aan traditionele know-how.

Italiaanse passie ook qua inovatie

De typische kenmerken van Italiaanse mode zijn onveranderd gebleven: de drang naar topkwaliteit, de gedreven passie voor details en rigoureus handwerk. Zonder daarbij vast te roesten in alleen traditie. In de exclusieve club van wereldbekende luxemerken gaat traditie immers hand in hand met inovatie. Op die twee peilers bouwde Santoni zijn succes op, als een fronton op een Romeinse tempel. De perfecte combinatie van ambachtelijke productietechnieken, de kunst om shoenen te maken die passen, en het zoeken naar nog meer kwaliteit via research in materialen en productietechnieken.

Hét merk als het op schoenen aankomt

De meester schoenmakers bewaken de Santoni erfenis sinds 1975. Ze zagen hoe Santoni van een lokaal en ambachtelijk bedrijf zich ontpopte in een A-merk, en hielden de passie voor extreme kwaliteit en schoonheid intact. Het gevoel voor luxe en perfectie leidde tot allianties met luxemerken die dezelfde filosofie en toewijding aan uitmuntendheid deelden. Merken die sportwagens produceerden (AMG) of automatische luxe-uurwerken (IWC Schaffausen) bijvoorbeeld. Santoni creëert uiteraard ook eigen collecties voor mannen, vrouwen en juniors, en brengt ook exclusieve accessoires op de markt. Collecties met de meest verfijnd geconstrueerde Limited Edition schoenen, maar ook sneakers voor informele gelegenheden. Die collecties zijn alleen te koop in streng geselecteerde boetieks en flagship stores.