• ☑ Gratis verzending
Quality & Luxury
van 15/11 tem 8/12 zijn we enkel open op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Exclusieve ligging jachthaven Nieuwpoort

Het verrassend stuk Nieuwpoort langs de promenade

Nieuwpoort is veel meer dan de winkelstraten in Nieuwpoort-Bad, of het rustige Nieuwpoort stad met zijn mengelmoes van traditionele polderstijl en art deco. Vlakbij de oude jachthaven vind je in de jachthavenwijk — hoe kan het ook anders — een promenade waar het aangenaam flaneren is. Niet alleen de architectuur in New Englandstijl verrast je in dit stuk gloednieuw Nieuwpoort. Je komt er ook andere mensen tegen, die midden de drukte van de kuststad genieten van de rustige oase langs de Robert Orlentpromenade.

Sfeer troef aan de gezellige kant van de jachthaven

Langs de promenade geniet je van een eigenzinnige combinatie van zeilers, fietsers en wandelaars. Allemaal mensen verknocht aan dit exclusieve stukje Nieuwpoort, die komen uitwaaien tussen strand en stad, of die hun vaste stek hebben in één van de vele gloednieuwe nieuwbouwprojecten. Het is er immers fijn en rustig wonen, op een boogscheut van al het lekkers dat dit stukje Kust te bieden heeft.

Het kabbelend en wapperend panorama van de jachthaven

Wanneer de zeebries aanwakkert begint ook de jachthaven te bruisen van het leven. Gelegenheidsschippers en -zeilers tuigen hun boten op en varen uit voor een gezapig tochtje met vrienden richting west- of oostkust, terwijl de geroutineerde zeilers de oversteek over het Kanaal aanvatten, of verre bestemmingen kiezen die wat meer planning, durf en doorzetting eisen: Breskens, Boulogne-sur-Mèr, Bordeaux of Rotterdam.